Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium White Green Dwarf

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3716
Omschrijving

Syngonium White Green DwarF

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 10 - 30 cm.

Opmerkingen: Syngonium White Green Dwarf is een zeer fraaie Syngonium hybride uit Azië. ze heeft prachtige groen / witte bladeren met een licht roze streep. Een lust voor het oog.

Syngonium White Green Dwarf wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Syngonium White Green Dwarf :

De Syngonium gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Syngonium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Syngonium White Green Dwarf kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium White Green Dwarf is gevoelig voor teveel water. Als u Syngonium White Green Dwarf bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Syngonium White Green Dwarf  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.