Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ensete Maurelli Variegata 01

€ 195,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3709
Omschrijving

Ensete Maurelli Variegata 01

Deze Ensete Maurelli Variegata is zeer zeldzaam en bijna niet te vinden. De plant heeft een uniek nummer. De plant op de foto is de plant die u koopt. Er is slechts een exemplaar beschikbaar..

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring vallen niet onder de garatie. Het versturen van variegata planten is op geheel eigen risico. Wij raden het af de plant de komende maand te verpotten in een ander grondmengsel. Wij raden het aan de bladeren niet aan te raken, aanraking van de lichte delen kan schade geven.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 100 cm

Hoogte: Tot 150- 300 cm.

Opmerkingen: Ensete Maurelli Variegata  is een zeer fraaie tuin banaan 

Ensete Maurelli Variegata worden als opgepotte plugplant zoals afgebeeld op de foto geleverd. 

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Ensete Maurelli Variegata:

De Ensete Maurelli Variegata  gebruikt veel water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Ensete Maurelli Variegata" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet in het zonlicht wordt geplaatst. Ensete kan als kamerplant of als tuinplant op het terras  in pot of volle grond worden geplaatst. Ensete Maurelli Variegata kan temperaturen onder de 7 graden verdragen

Ensete Maurelli Variegata" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Ensete Maurelli Variegata" groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Ensete Maurelli Variegata is gevoelig voor teveel water. Als u Musa bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Ensete Maurelli Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV