Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sulcorebutia Rauschii CV Violacidermis

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3691
Omschrijving

Sulcorebutia Rauschii CV Violacidermis

Hoogte: 3  tot aan 6 cm. Kleinia Sulcorebutia Rauschii CV Violacidermis groeit in een kluster er zullen steeds meer  plantjes in de pot gaan vormen

Opmerkingen: Sulcorebutia Rauschii CV Violacidermis" is een zeer fraaie Sulcorebutia. ze heeft een zeer fraaie donker groene met rose paarse kleur. 

Sulcorebutia Rauschii CV Violacidermis wordt  geleverd als volledig geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal plantjes beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sulcorebutia Rauschii CV Violacidermis :

De Sulcorebutia houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Sulcorebutia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sulcorebutia  kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sulcorebutia kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sulcorebutia  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.