Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron Moonlight Variegata 03

€ 119,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3649
Omschrijving

Philodendron Moonlight Variegata 03

Iedere Philodendron Moonlight Variegata heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt. na aankomst van uw Philodendron Moonlight Variegata raden wij het aan de plant niet te verpotten, de plant heeft een rust periode nodig van tenminste twee maanden. Verpotten direct na aankomst kan voor de plant dodelijk zijn

Philodendron Moonlight Variegata zijn recent aangekomen in Nederland, de planten zijn beworteld. Het is belangrijk dat de plant de juiste verzorging krijgt. Een luchtvochtigheid van 60 - 80 % is vereisd. De komenden maanden zal de plant verder gaan bewortelen.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 40 tot 60 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Moonlight Variegata is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige groen gele bladeren met een fraaie witte vlekken en strepen. Een zeer fraai en zeldzaam soort, wat bijna niet te verkrijgen is.

Philodendron worden verstuurd als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Deze plant is recent aangekomen in Nederland een goede verzorging met de juiste luchtvochtigheid van 60-80% is vereist. Deze plant is alleen geschikt voor de ervaren planten liefhebber.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Philodendron Moonlight Variegata  :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Moonlight Variegata gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Moonlight Variegata  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron Moonlight Variegata is gevoelig voor teveel water. Als u Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron Moonlight Variegata  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.