Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Kerrii Splash

€ 59,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3601
Omschrijving

Hoya Kerrii Splash

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Kerrii Splash is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige donkergroene bladeren met zilvere vlekken. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde plant die is geimporteerd in de basket. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Kerrii Splash :

De Hoya Kerrii Splash" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Kerrii Splash" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Kerrii Splash" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Kerrii Splash is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Kerrii Splash is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.