Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Carnosa Suzie Variegata

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3600
Omschrijving

Hoya Carnosa Suzie Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Carnosa Suzie Variegata is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige donkergroene bladeren met witte randen vlekken en strepen. Deze Hoya is schaars en wordt zelden aangeboden, Ze wordt verkocht als gewortelde die recent is geimporteerd. De Hoya Carnosa Suzie Variegata vraagt een goede verzorging door een liefhebber met ervaring. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.Verpotten direct na aankomst kan voor de plant dodelijk zijn.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Carnosa Suzie Variegata  :

De Hoya Carnosa Suzie Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Carnosa Suzie Variegata" is veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. De hoya  heeft daglicht nodig en mag niet verder dan 1 meter van een raam geplaatst worden.

Hoya Carnosa Suzie Variegata" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Carnosa Suzie Variegata is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Carnosa Suzie Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.