Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Perak CV Teddy Bear

€ 59,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3599
Omschrijving

Hoya Perak CV Teddy Bear

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Perak CV Teddy Bear is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige donkergroene bladeren. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde plant die is geimporteerd in de basket. Wij adviseren de plant absoluut niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan. Verpotten direct na aankomst is dodelijk voor de plant.

Deze Hoya is een soort voor de ervaren liefhebber die jaren lange ervaring heeft en het juiste klimaat kan bieden. Hoya Perak CV Teddy Bear verdraagt geen temperaturen onder de 15 graden. De Hoya Perak CV Teddy Bear valt in de klasse van de moeilijke soorten.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Perak CV Teddy Bear :

De Hoya Perak CV Teddy Bear houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Deze Hoya is veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Heeft een hoge luchtvochtigheid nodig die tussen de 60 en 80% ligt.

Hoya Perak CV Teddy Bear" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Perak CV Teddy Bear" is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Perak CV Teddy Bear is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.