Geen producten (0)
Geen producten (0)

Peperomia Scandens Variegata

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3567
Omschrijving

Peperomia Scandens Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm.

Hoogte: 20  tot aan 40 cm. (Hangplant)

Opmerkingen: Peperomia Scandens Variegatais een zeer fraaie Peperomia. ze heeft  zeer mooie variegata bladeren met diepe nerven. Een lust voor het oog.

Peperomia Scandens Variegata wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. Zodra dit van toepassing is staat dit vermeld op de homepage.

Peperomia Scandens Variegata"  :

De Peperomia Scandens Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Peperomia Scandens Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Peperomia Scandens Variegata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Peperomia Scandens Variegata" is gevoelig voor teveel water. Als u Peperomia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Peperomia Scandens Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.