Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Publicalix Splash

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3555
Omschrijving

Hoya Publicalix Splash

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Publicalix Splash is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige groene bladeren met zilver drijze vlekken. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde cocos plug plantjes die recent zijn opgepot. Wij adviseren de plant niet te veropotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Publicalix Splash  :

De Hoya Publicalix Splash houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Publicalix Splash" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Publicalix Splash" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Publicalix Splash" is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Publicalix Splash is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.