Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dischidia Nummularifolia "Dragon Jade"

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3549
Omschrijving

Dischidia Nummularifolia "Dragon Jade"

Dischidia Nummularifolia "Dragon Jade" ook wel bekend als Dischidia Nummularifolia "Ideaminubu"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 0.3 tot 0.6 cm

Hoogte: 50  tot aan  100 cm (klimplant) 

Opmerkingen: Dischidia Nummularifolia "Dragon Jade" is een zeer fraaie Dischidia. ze heeft prachtige gekrulde bladeren.Een lust voor het oog. 

Dischidia Nummularifolia "Dragon Jade" wordt geleverd als opgepotte cocos pluglanten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Wij verpakken uw Dischidia Nummularifolia "Dragon Jade" zeer zorgvuldig. Het is altijd mogelijk dat er een takje kan afbreken, deze schade valt niet onder de garantie.

Verzorging Dischidia Nummularifolia "Dragon Jade"  :

De Dischidia Nummularifolia "Dragon Jade"" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia Nummularifolia "Dragon Jade"" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Nummularifolia "Dragon Jade" is gevoelig voor teveel water. Als u Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dischidia Nummularifolia "Dragon Jade"" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.