Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Burtoniae Plugplant

€ 5,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3533
Omschrijving

Hoya Burtoniae cocos plugplant

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Burtoniae is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige bladeren. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als jonge gewortelde plantjes die recent zijn opgepot. Wij adviseren de plant op te potten in een luchtig grondmengsel

Hoya Burtoniae wordt  geleverd als plugplantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Wij raden af de plant uit de plug te halen.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Hoya Burtoniae'  :

De Hoya Burtoniae houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Burtoniae' is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Burtoniae kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Burtoniae is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Burtoniae  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger