Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dieffenbachia Big Ben Variegata 2

€ 250,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3520
Omschrijving

Dieffenbachia Big Ben Variegata 2

De Dieffenbachia Big Ben Variegata is een zeer fraai en uiterst zeldzaam soort, het is bijna niet verkrijgbaar. Wij adviseren de plant na aankomst gedurende drie maanden niet te verpotten. Dieffenbachia Big Ben Variegata staat opgepot in het juiste aarde mengsel.

Deze plant heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 50 tot 100 cm

Hoogte: 100 - 150 cm.

Opmerkingen:Dieffenbachia Big Ben Variegata is een zeer fraaie Dieffenbachia die bijna niet te vinden is. ze heeft prachtige groene bladeren met witte vlekken en strepen. Een lust voor het oog.

Dieffenbachia Big Ben Variegata  wordt  geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dieffenbachia Big Ben Variegata 2 :

De Dieffenbachia Big Ben Variegata" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Deze Dieffenbachia is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet in het zonlicht wordt geplaatst. Dieffenbachia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst, pas op met zon.

Dieffenbachia Big Ben Variegata" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dieffenbachia Big Ben Variegata" is gevoelig voor teveel water. Als u  Dieffenbachia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dieffenbachia Big Ben Variegata  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.