Geen producten (0)
Geen producten (0)

Euphorbia Trigona Variegata

€ 39,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3448
Omschrijving

Euphorbia Trigona Variegata

Hoogte: Tot aan  100 cm. 

Opmerkingen: Euphorbia Trigona Variegata" is een zeer bijzondere en zeldzame Euphorbia Trigona. ze heeft een zeer fraaie variegata stam en een wel heel bijzondere groeivorm. Zeer fraai en bijzonder plantje dat bijna niet te verkrijgen is. Een lust voor het oog.

Euphorbia Trigona Variegata" worden als gewortelde planten gekweekt uit stek materiaal geleverd, zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten hebben allemaal de zelfde potmaat maar kunnen onderling verschillen iedere plant is uniek. Na aankoop van deze plant adviseren wij niet om de plant te verpotten in een ander grondmengsel. Planten beginnen nu hun eerste nieuwe uitloop te krijgen. Stammetjes kunnen vergroeien hebben wat lijkt op schade dit is normaal bij deze soort.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Euphorbia Trigona Variegata" :

De Euphorbia Trigona Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Euphorbia Trigona Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Euphorbia Trigona kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Euphorbia Trigona Variegata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte cactus bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Euphorbia Trigona Variegata is gevoelig voor teveel water. Als u Gasteria bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine delen nadat ze zijn ingedroogd voorzichtig verwijderen.

Euphorbia Trigona Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.