Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Confetti

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode NG3425
Omschrijving

Syngonium Confetti

Door de grote toename aan orders is het niet mogelijk een Syngonium Confetti. toe te voegen aan een bestaande order.

Aufgrund des starken Anstiegs der Bestellungen ist eine Syngonium Confetti nicht möglich. zu einer bestehenden Bestellung hinzufügen.

Due to the large increase in orders, it is not possible to have a Syngonium Confetti. to add to an existing order.

Syngonium Confetti planten zijn opgepot als plugplant in de juiste aard. Wij adviseren u de plant de komende maand nog niet te verpotten.

Hoogte: 30 tot 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium Confetti  is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere Groene blad met roze vlekken en strepen. 

Syngonium Confetti is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als opgepotte plugplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar. alle planten hebben roze vlekken en of strepen.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium Confetti :

De Syngonium Confetti  houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Confetti is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.