Geen producten (0)
Geen producten (0)

Chamaeranthemum Venosum

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3388
Omschrijving

Chamaeranthemum Venosum

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Chamaeranthemum is een fraaie kamerplant of in de zomer op het terras. Chamaeranthemum  heeft fraaie  bladeren. Chamaeranthemum komt van oorsprong voor in vochtige warme en bosrijke gebieden. Hij blijft klein van formaat maar is met zijn kleuren een ware blikvanger. Het is een makkelijke kamer plant die op een lichte zonigge standplaats dient te worden geplaatst. Houdt hiernaast de grond licht vochtig en je hebt lang plezier van deze prachtige Chamaeranthemum.

Verzorging:

De grond rondom de Chamaeranthemum dient ten alle tijden vochtig te zijn. Let op dat er onderop de plantenbak geen laagje water staat, de zogenaamde natte voeten. Water dat zich buiten bereik van de wortels bevindt kan gaan rotten, deze rot kan vervolgens doortrekken in de plant en deze wortelrot bezorgen.

Wij raden het af om een Chamaeranthemum" te sproeien. Aangezien de plant op een zonnige plek staat kunnen de waterdruppels op de bloemen en bladeren werken als een vergrootglas en verbranding veroorzaken.

Plaats de Chamaeranthemum" op een zonnig plekje in de huiskamer of op het terras, deze Sanchezia verdraagt geen temperaturen beneden de 15 graden.

Verpotten van een Chamaeranthemum" kan je het beste doen nadat de plant 2 maanden rust heeft gehad op zijn nieuwe plaats. 

Bemesten van een Chamaeranthemum Venosum is noodzakelijk om zijn sierwaarde te behouden, gebruik hiervoor een groene kamerplanten voeding. Wij raden aan de dosering aan de achterzijde van de verpakking te halveren voor een optimaal effect.

Chamaeranthemum Venosum is speciaal uitegekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger waterlelies, lotus en bijzondere planten, bekend van radio en TV.