Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dravieria Fireflies

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3376
Omschrijving

Dravieria Fireflies

Blad: Bladeren behalen een lengte van 30 tot 60 cm

Hoogte: 30  tot aan  50 cm 

Opmerkingen: Dravieria Fireflies is een zeer fraaie Dravieria. ze heeft prachtige groene bladeren met goud gele vlekken/ stippen Een lust voor het oog.

Dravieria "Fireflies" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. 

Verzorging Dravieria Fireflies :

De Dravieria "Fireflies" gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dravieria "Fireflies" niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Dravieria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dravieria "Fireflies  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dravieria "Fireflies is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als u Dravieria "Fireflies  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dravieria "Fireflies is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.