Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Kerrii Albomarginata Large

€ 37,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3319
Omschrijving

Hoya Kerrii Albomarginata Large

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm.

Opmerkingen:Hoya Kerrii Albomarginata is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige variegata bladeren. Een lust voor het oog.

Hoya Kerrii Albomarginata wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Hoya Kerrii Albomarginata Large  :

De Hoya Kerrii Albomarginata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Kerrii Albomarginata" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Kerrii Albomarginata"  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Kerrii Albomarginata  is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Kerrii Albomarginata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.