Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Kirkii Coppertone

€ 59,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3316
Omschrijving

Sansevieria Kirkii Coppertone

Hoogte: 20  tot aan 40 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Kirkii Coppertone is een zeer fraaie zeldzame Sanveveria die bijna niet te verkrijgen is. Ze heeft prachtige stevige bladeren.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Kirkii Coppertone wordt geleverd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Kirkii Coppertone :

De Sansevieria Kirkii Coppertone houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Kirkii Coppertone is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Kirkii Coppertone"  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Kirkii Coppertone"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Kirkii Coppertone is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.