Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ananas Corona

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3311
Omschrijving

Ananas Corona , Eetbare Ananas

Blad: Bladeren behalen een lengte van 50 tot 100 cm

Hoogte: 50 tot-100 cm.

Opmerkingen:Ananas Corona is een zeer fraaie eetbare Ananas soort. Ze heeft prachtige generfde bladeren met een vrucht in het hart.

Ananas Corona worden als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Ananas Corona :

De Ananas Corona heeft voldoende water nodig, het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. Het beste kunt u uw Ananas water geven via het hart van de plant, zo loopt het water via de plant over de aarde. Ananas moet altijd een laagje water in zijn hart hebben staan, u gebruikt voor de optimale verzorging regenwater.

De Ananas Corona is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst..Ananas Corona" kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Ananas kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Ananas kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ananas  groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Ananas Corona is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV