Geen producten (0)
Geen producten (0)

Asplenium Antiquum Leslie

€ 13,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3302
Omschrijving

Asplenium Antiquum Leslie

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 35cm

Hoogte: 40  tot aan  60 cm 

Opmerkingen: Asplenium Antiquum Leslie is een zeer fraaie Asplenium ze heeft prachtige fris groene bladeren met een bijzondere groeivorm. Een lust voor het oog.

Asplenium Antiquum Leslie wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. 

Verzorging Asplenium Antiquum Leslie :

De Asplenium Antiquum Leslie" gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Asplenium Antiquum Leslie is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct het felle zonlicht wordt geplaatst. Asplenium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Asplenium Antiquum Leslie kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Asplenium Antiquum is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als u Asplenium bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Asplenium Antiquum Leslie" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger