Geen producten (0)
Geen producten (0)

Selaginella Uncinata

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3287
Omschrijving

Selaginella Uncinata

Blad: Bladeren 1 tot 2 mm.

Hoogte: Klimplant / hangplant

Opmerkingen: Selaginella Uncinata is een zeer fraai varentje wat zelden wordt aangeboden. Ze heeft prachtige hangende ranken met een bijzondere blauwe kleur.

Selaginella Uncinata volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Selaginella Uncinata :

De Selaginella Uncinata vebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Selaginella Uncinata is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet in het zonlicht wordt geplaatst. Selaginella kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst.Selaginella kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Selaginella Uncinata" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een zeer lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Selaginella Uncinata" groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

DeSelaginella Uncinata" is gevoelig voor teveel water. Als u Selaginella bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Selaginella Uncinata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger