Geen producten (0)
Geen producten (0)

Gymnocalycium Mihanovichii

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3249
Omschrijving

Gymnocalycium Mihanovichii

Hoogte: 10  tot aan 15 cm. Gymnocalycium Mihanovichii groeit in een kluster er zullen steeds meer bollen in de pot gaan vormen

Opmerkingen: Gymnocalycium Mihanovichii is een zeer fraaie Gymnocalycium. ze heeft een zeer fraaie roze kleur.  Een lust voor het oog.

Gymnocalycium Mihanovichii" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Gymnocalycium Mihanovichii :

De Gymnocalycium Mihanovichii houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Gymnocalycium Mihanovichii is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Echinocereus Pectinatus Rubispinus" kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Gymnocalycium Mihanovichii" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Gymnocalycium Mihanovichii"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Gymnocalycium Mihanovichii" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.