Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Godzilla

€ 39,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3191
Omschrijving

Syngonium Godzilla

Syngonium Godzilla is een zeer fraaie en zeldzame Syngonium die zelden wordt aangeboden in de handel. Syngonium Godzilla heeft fraaie groene bladeren met een wit hart. Naarmate haar bladeren ouder worden kreukelen deze.

Hoogte: 100 tot 120 cm. (klimplant)

Bladeren: 5 tot 15 cm.

Opmerkingen: Syngonium Godzilla" is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere groene bladeren en nerven

Syngonium Godzilla" is bijna niet te verkrijgen in de handel. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend, u ontvangt een vergelijkbaar exemplaar als afgebeel op de foto.

Syngonium Godzilla mag na aankomst gedrurende twee maanden niet verpot worden. De plant moet eerst een rust hebben om te wennen aan zijn nieuwe plaats. De plant staat gepot in het juiste grondmengsel.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium Godzilla" :

De Syngonium Godzillahoudt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Godzilla is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.

Syngonium Godzilla is speciaal uit gekozen voor Nelumbogarden.