Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Pubicalyx Red Button

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3119
Omschrijving

Hoya Pubicalyx Red Button

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 7 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen:Hoya Pubicalyx Red Button is een zeer fraaie Hoya. ze heeft prachtige bladeren en bloeit met zeer fraaie geurden bloemen. Een lust voor het oog. Haar nieuwe bladeren zijn steeds donker rood van kleur. Deze bijzondere hoya is bijna niet te verkrijgen. 

Hoya Hoya Pubicalyx Red Button geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. 

Planten kunnen zowel zonder als met bloem aankomen.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Hoya Pubicalyx Red Button :

De Hoya Pubicalyx Red Button" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Pubicalyx Red Button" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Pubicalyx Red Button kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Pubicalyx Red Button" is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Pubicalyx Red Button" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.