Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sanchezia Speciosa

€ 79,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG3061
Omschrijving

Sanchezia Speciosa

Sanchezia Speciosa wordt verzonden als fraaie planten zoals afgebeeld op de foto. Sanchezia Speciosa is een zeldzaam soort wat bijna niet in de handel wordt aangeboden

Wij verpakken uw Sanchezia Speciosa zeer zorgvuldig, enige bladschade kan na aankomst voorkomen.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 30 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Sanchezia Speciosa is een fraaie kamerplant of in de zomer op het terras.  Sanchezia Speciosa heeft fraaie groene bladeren met gele strepen. Sanchezia komt van oorsprong voor in vochtige warme en bosrijke gebieden. Hij blijft klein van formaat maar is met zijn kleuren een ware blikvanger. Het is een makkelijke kamer plant die op een lichte zonigge standplaats dient te worden geplaatst. Houdt hiernaast de grond licht vochtig en je hebt lang plezier van deze prachtige Sanchezia.

Verzorging:

De grond rondom de Sanchezia Speciosa dient ten alle tijden vochtig te zijn. Let op dat er onderop de plantenbak geen laagje water staat, de zogenaamde natte voeten. Water dat zich buiten bereik van de wortels bevindt kan gaan rotten, deze rot kan vervolgens doortrekken in de plant en deze wortelrot bezorgen.

Wij raden het af om een Sanchezia Speciosa" te sproeien. Aangezien de plant op een zonnige plek staat kunnen de waterdruppels op de bloemen en bladeren werken als een vergrootglas en verbranding veroorzaken.

Plaats de Sanchezia Speciosa" op een zonnig plekje in de huiskamer of op het terras, deze Sanchezia verdraagt geen temperaturen beneden de 15 graden.

Verpotten van een Sanchezia  kan je het beste doen nadat de plant 2 maanden rust heeft gehad op zijn nieuwe plaats. 

Bemesten van een Sanchezia Speciosa is noodzakelijk om zijn sierwaarde te behouden, gebruik hiervoor een groene kamerplanten voeding. Wij raden aan de dosering aan de achterzijde van de verpakking te halveren voor een optimaal effect.

Sanchezia Speciosa" is speciaal uitegekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger waterlelies, lotus en bijzondere planten, bekend van radio en TV.