Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Golden Flame

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG996
Omschrijving

Sansevieria Golden Flame

Opmerkingen: Sansevieria Golden Flame  is een zeer fraaie Sanveveria , ze heeft prachtige variegata bladeren.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Golden Flame geleverd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Golden Flame :

De Sansevieria Golden Flame houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Golden Flame is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Golden Flame kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Golden Flame"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Golden Flame" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.