Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Caladium Florida Moonlight Bulb

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG987
Omschrijving

PRE-SALE 2022 XXL Bulb

Caladium Florida Moonlight

ATTENTIE: Dit is een Pre-Sale voor levering eind februari / maart 2022. Caladium knollen kunnen in de Pre-Sale niet in combinatie met planten worden besteld. Indien nodig worden knollen verzonden met een Heat Pack. Het formaat van de knol verschilt per soort. Knollen zijn tussen de 5 en 12 cm. 

Caladium Florida Moonlight

Blad: Bladdiameter 20 tot 40 cm

Hoogte: Tot 40 - 60 cm.

Opmerkingen: Caladium Florida Moonlight is een zeer fraaie Caladium, ze heeft prachtige generfde bladeren met vlekken en strepen

Verzorging Caladium Florida Moonlight :

In het voorjaar pot u uw Caladium knol op in goed doorlaatbare aarde. U plaats de opgepotte Caladium op een warme en lichte plaats. De watergift  beperken tot de eerste uitlopers zichtbaar zijn ( de aarde mag niet uitdrogen). Nadat er bladeren gaan vormen mag u steeds voorzichtig water gaan geven. Zodra de temperaturen boven de 15 graden zijn mag uw Caladium ook naar buiten plaatsen. In het begin raden wij u aan direct zonlicht te mijden en de plant eerst te laten afharden/ wennen. Als u uw Caladium buiten plaatst pas dan op met  wind, haar grote bladeren zijn erg fragile.

Einde zomer kunt u de plant tot rust laten komen, u geeft geen bemesting meer. Uw Caladium  zal richting herfst gaan afsterven. Zodra de plant tot rust is gekomen kunt u de knol uit de aarde halen. U borstelt hem voorzichtig schoon en verwijderd dode plantresten. U bewaart het rizoom op een koele droge en donkere plaats.

Caladium Florida Moonlight" is speciaal geselecteerd door Matthijs Hazeleger voor Nelumbo garden IJzendoorn.