Geen producten (0)
Geen producten (0)

Epipremnum Pinnatum Blue Form

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG949
Omschrijving

Epipremnum Pinnatum Blue Form

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot wel 35 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Epipremnum Pinnatum Blue Form is een zeer fraaie Epipremnum, ze heeft prachtige groen  bladeren met een blauw grijze gloed.

Epipremnum Pinnatum Blue Form  wordt als gewortelde plant geleverd, zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten hebben allemaal de zelfde potmaat maar kunnen onderling verschillen iedere plant is uniek. planten krijgen allemaal een blauwe gloed, nieuwe bladeren zijn steeds groen van kleur. Na aankoop van deze plant adviseren wij u om de plant niet te verpotten in een ander grondmengsel. Planten kunnen aan hun oude blad door import een kleine schade hebben.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Planten worden na bestelling uitgeleverd na 29 januari 

Verzorging :

Epipremnum Pinnatum Blue Form komt voornamelijk voor in de regenwouden. Epipremnum is een klimplant,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

Epipremnum Pinnatum Blue Form gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogt. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Epipremnum is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Epipremnum  kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Epipremnum Pinnatum Blue Form kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Epipremnum Pinnatum Blue Form groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Epipremnum Pinnatum Blue Form is gevoelig voor teveel water. Als u Epipremnum bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Epipremnum Pinnatum Blue Form is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs

Ook interessant

€ 9,95