Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Caladium Seafoam Pink Bulb

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG992
Omschrijving

Caladium Seafoam Pink

Caladium Seafoam Pink wordt geleverd na 17 februari aanstaande. Indien nodig worden knollen verzonden met een Heat Pack. Het formaat van de knol verschilt per soort knollen zijn tussen de 2.5 en 6 cm. 

Caladium Seafoam Pink

Blad: Bladdiameter 20 tot 40 cm

Hoogte: Tot 40 - 60 cm.

Opmerkingen: Caladium Seafoam Pink is een zeer fraaie Caladium, ze heeft prachtige generfde bladeren met vlekken en strepen

Verzorging Caladium Seafoam Pink :

In het voorjaar pot u uw Caladium knol op in goed doorlaatbare aarde. U plaats de opgepotte Caladium op een warme en lichte plaats. De watergift  beperken tot de eerste uitlopers zichtbaar zijn ( de aarde mag niet uitdrogen). Nadat er bladeren gaan vormen mag u steeds voorzichtig water gaan geven. Zodra de temperaturen boven de 15 graden zijn mag uw Caladium ook naar buiten plaatsen. In het begin raden wij u aan direct zonlicht te mijden en de plant eerst te laten afharden/ wennen. Als u uw Caladium buiten plaatst pas dan op met  wind, haar grote bladeren zijn erg fragile.

Einde zomer kunt u de plant tot rust laten komen, u geeft geen bemesting meer. Uw Caladium  zal richting herfst gaan afsterven. Zodra de plant tot rust is gekomen kunt u de knol uit de aarde halen. U borstelt hem voorzichtig schoon en verwijderd dode plantresten. U bewaart het rizoom op een koele droge en donkere plaats.

Caladium Seafoam Pink" is speciaal geselecteerd door Matthijs Hazeleger voor Nelumbo garden IJzendoorn.