Geen producten (0)
Geen producten (0)

Homalomena humilis Black form Babyplant

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8839
Omschrijving

BABYPLANTEN KUNNEN NIET IN COMBINATIE WORDEN GEKOCHT MET PLANTEN UIT DE ANDERE RUBRIEKEN PLANTEN. BABYPLANTEN WORDEN BINNEN 5 WERKDAGEN VERZONDEN EN VALLEN BUITEN HET LEVERSCHEMA ZOALS STAAT AANGEGEVEN OP DE HOMEPAGE. 

ALS U BABYPLANTEN BESTELT IN COMBINATIE MET ANDERE PLANTEN IS HET LEVERSCHEMA ZOALS AANGEGEVEN OP DE HOMEPAGE VAN TOEPASSING.

Homalomena humilis Black form Babyplant

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: Tot 10 - 30 cm.

Opmerkingen: Homalomena humilis Black form is een zeer fraaie Homalomena. Ze heeft prachtige zeer donkere velvet bladeren. Homalomena humilis Black form worden verstuurd als baby plant zoals afgebeeld op de foto. 

Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. 

Verzorging Homalomena humilis Black form:

Homalomena humilis Black form komt voornamelijk voor in de regenwouden van Maleisië. 

De Homalomena humilis Black form gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Homalomena humilis Black form is veeleisend aan zijn standplaats en benodigd een hogeluchtvochtigheid en houdt van indirect licht. Homalomena humilis Black form kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Homalomena humilis Black form kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Homalomena humilis Black form groeit traag, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Homalomena humilis Black form is gevoelig voor teveel water. Als uw Homalomena bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Homalomena humilis Black form is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.