Geen producten (0)
Geen producten (0)

Amaryllis "Emerald"

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG770
Omschrijving

Amaryllis "Emerald"

Blad: Bladlengte tot aan 70 cm

Hoogte: Tot 50- 80 cm.

Opmerkingen: Amaryllis "Emerald" is een zeer fraaie Amaryllis, ze heeft prachtige  fris groene bladeren en betoverende geel groene blomen met roze rode randen.

Amaryllis "Emerald" wordt geleverd als ee AA bol zoals afgebeeld op de foto. Iedere bol draagt minimaal 2 tot 4 bloemstengels. Er zijn een beperkt aantal bollen beschikbaar.

Verzorging: Amaryllis "Emerald"

U kunt de Amaryllis planten in een pot met de onderste helft in de aarde (ca. 2 derde van de bol). Voor het planten gebruikt u een licht vochtige potgrond. Na het planten steekt de nek ( ca. 1 derde) van de bol boven de grond uit. Vervolgens zet u de pot op een warm plaats voorkom de volle zon.  U houd de grond licht vochtig maar niet nat. Het kan zijn dat de buitenste bladeren van de bol door het vocht licht kunnen schimmelen dit is een normaal verschijnsel en verdwijnt van zelf, u kunt eventueel deze bladeren voorzichtig verwijderen. Afhankelijk van de variëteit en juiste verzorging bloeit de bol binnen 6 tot 8 weken.

U kunt de Amaryllis ook plaatsen in een vaas of glazen pot, zonder grond. De Amaryllis wordt dan op water in bloei getrokken. U heeft daarvoor wel een geschikte vaas nodig, die de bol goed vast zet terwijl de wortels in het water hangen. Enkele dagen nadat u de bol op glas heeft gezet, zal het water mogelijk wat troebel kleuren. Geen probleem: ververs het water, spoel de wortels schoon en zet de bol terug op het glas. Het water zal voorlopig mooi en helder blijven.

Amaryllis "Emerald"  is speciaal geselecteerd door Matthijs Hazeleger voor Nelumbo garden IJzendoorn.

Ook interessant

€ 10,95